با توجه به درخواستهای مشتریان و نیازهای گوناگون آنها و فقدان سیستمهای جامعی که پاسخگوی این نیازهای متنوع و روزافزون باشند، شرکت تصمیم به ارائه سیستمهای اطلاعاتی جامع و یکپارچه گرفت. گروه فنی شرکت پس از بررسیها و تحقیقات اولیه به این نتیجه رسید که طراحی و ساخت چنین سیستمهای جامعی در داخل کشور با توجه به توان فعلی مهندسی نرمافزار در کشورمان حداقل تا دو دهه امکان پذیر نخواهد بود. بنابراین مدیریت به عنوان بهترین استراتژی برآن شد تا سیستمهای روزآمد و قدرتمند خارجی که از نظر کیفی و سابقهکاری نیز در سطح اول جهانی قرار داشته باشند را بررسی کند و یکی از آن سیستمها را با در نظر گرفتن شرایط و برای پاسخدهی به خلاءهای موجود به عنوان پایه و مبنای کار قرار داده و آن را بر اساس نیازهای خاص بازار داخلی کشور بومیسازی کند. در این دیدگاه دو نکته حائز اهمیت بود: اول انتخاب محصول پایه خارجی مناسب و دوم توان بومیسازی آن توسط گروه فنی شرکت.
با انجام بررسیها و تحقیقهای جامع، چندین محصول به عنوان کاندید انتخاب شدند و از نزدیک مورد ارزیابیهای دقیقتر قرار گرفتند. در این میان محصول «کامپییِر»[۱] از کشور ایالات متحده آمریکا از سه جهت به عنوان مناسبترین انتخاب برگزیده شد. از لحاظ سابقه کاری با توجه به قدمت حضور گروه فنی سازندهاین محصول در زمینه کاری چنین سیستمهایی – با داشتن بیش از ربع قرن تجربه در این راستا- و خصوصا با در نظر داشتن سابقه موفقیتآمیز اجرای عملیاتی این محصول در اقصی نقاط جهان، اعتماد لازم به کار این محصول فراهم گردید. از نظر فنی نیز این محصول با برخورداری از یک معماری انعطافپذیر و قابل اطمینان و نیز ارائه یک بستر مناسب برای سفارشیسازی – که به طور خاص در خط مشی بومیسازی دارای اهمیت ویژهای میباشد – شرایط فنی مورد نظر را احراز کرد. بعلاوه، مسائل حقوقی نیز با توجه به مجوز پروانه همگانی گِنو[۲] در انتخاب این محصول نقش تعیین کنندهای داشته است چرا که آن را از چالشهای بینالمللی ناشی از مناسبتهای سیاسی و تحریمهای احتمالی به دور نگه میدارد و همچنین در صورت پیوستن جمهوری اسلامی ایران به بازار تجارت جهانی، از مزایای حمایت این نوع مجوز به طور بینالمللی برخوردار خواهد بود.
با انتخاب محصول یاد شده و همچنین با توجه به نیازهای جمعآوری شده در دوران فعالیت مجموعه دست اندرکار، مرحله بومیسازی آن در سال ۱۳۸۰ آغاز شد و در سال ۱۳۸۲ نسخه آزمایشی آن در شرکت رهیاب رایانه گستر وابسته به شرکت «تاید واتر» به اجرا درآمد. در این مرحله و پس از اجرای آزمایشی محصول، پیادهسازی و عملیاتی شدن این سیستم در یک محیط واقعی به عنوان بزرگترین هدف شرکت در راستای بومیسازی کاملا موفقیتآمیز محصول و ارائه آن به بازار مورد نظر قرار گرفت. از بین گزینههای موجود برای این منظور، شرکت بازرگانی «ایران آی.ام.دی» با داشتن چندین شعبه در داخل و خارج از کشور و به علت داشتن بیشترین تشابه با نمونه کاری یک شرکت تجاری در ایران به عنوان مناسبترین گزینه تشخیص داده شد. با همکاری قابل تقدیر شرکت مذکور، راه اندازی این سیستم در آن مجموعه آغاز و در سال ۱۳۸۵ با موفقیت به مرحله بهرهبرداری رسید.
اکنون شرکت به اهداف تدوین شده در راستای ارائه سیستم جامعای که جوابگوی نیازهای مشتریان باشد دست یافته است و چرخه مورد نظر – از انتخاب محصول تا بومیسازی آن و اجرای عملیاتی آن بطور واقعی و کاری – با موفقیت طی شده است و محصول به صورت گسترده آماده ارائه به بازار داخلی میباشد.
- سیستمهای کاملا یکپارچه متشکل ازبخشهای: برنامهریزی منابع سازمان[۳]، مدیریت ارتباط با مشتریان[۴]، مدیریت زنجیره تدارکات[۵]، حسابداری
- واسط کاربر بسیار توانمند با سهولت دسترسی به قسمتهای مختلف
- توانایی پشتیبانی از حضور در بازارهای جهانی با امکاناتی چون: (ساختار) چند ارزی، چند مالیاتی، چند هزینهای، چند سازمانی، چند حسابداری
- مقیاسپذیری، انعطافپذیری، قابلیت سفارشیسازی برای نیازهای آینده
- معماری «ایمن در برابر خطا»
